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1. Overall Description:
SA2 thanks CT1 for the LS in S2-23xxxxx/S2-2300029/C1-227197 and would like to provide the following answers to CT1 questions:

Question 1: Does the UE need to include the Allowed PDU session status IE also if it responds to the paging when it is in a non-allowed area?

SA2 Answer: 

As specified in TS 23.502, clause 4.2.3.3, and TS 23.501, clause 5.6.8, the network triggered Service Request message shall contain the List of Allowed PDU Sessions, indicating which PDU sessions can be re-activated over the 3GPP access based on UE policies and the Allowed NSSAI for the 3GPP access. The setting of the bits in the List of Allowed PDU Sessions is independent of whether the UE is a non-allowed area. 

Question 2: Is the UE allowed to include the Uplink data status IE if it has uplink data pending if it responds to the paging when it is in a non-allowed area?

SA2 Answer:

The UE shall not include the Uplink data status IE except when the pending uplink data are for a regulatory prioritised service. 


2. Actions:
To CT1 group.
ACTION: 	SA2 kindly asks CT1 to take above into account.

3. Date of Next SA2 Meetings:
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